Geen zorgen om de personeelsadministratie, papieren rompslomp, arbeidsrechtelijke risico's of wijzigende wet- en regelgeving.

Blue neemt het juridisch werkgeverschap graag van u over. Plaats uw medewerkers bij ons op de loonlijst en maakt u zich geen zorgen meer om de administratie, de arbeidsrechtelijke risico’s en de steeds maar wijzigende regelgeving. Dat doen wij namelijk graag voor u, net zoals we dat al eerder hebben gedaan voor tal van andere organisaties. We werken met de NBBU cao, zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij de Stichting Normering Arbeid. U bent er dus zeker van dat uw medewerkers bij ons in goede handen zijn.

Hoe werkt payrolling?

U kunt uw medewerkers inschrijven via de online portal van Blue. Indien gewenst controleert Blue uw inschrijvingen. De arbeidsovereenkomsten kunnen digitaal worden getekend door uw medewerkers. Zo is een overeenkomst eenvoudig en snel geregeld. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid nog om met papieren contracten te werken.

De gewerkte uren kunnen online gedeclareerd en geaccordeerd worden, waarna Blue de medewerker uitbetaalt. Voor de medewerker zijn de loonstroken, contracten en jaaropgave inzichtelijk in de online omgeving. Hier kunt u ook uw eigen documenten terugvinden. Mocht uw medewerker of u hulp nodig hebben? Dan is één telefoontje naar onze servicedesk voldoende.

Payroll Intelligence van Blue.

Interessant toch?