Blue is een jonge organisatie, opgezet door ondernemers met jarenlange ervaring in de flexbranche.

Wij kennen deze branche als geen ander en geloven dat er achter ieder personeelsvraagstuk van onze klanten een oplossing schuilt. Een oplossing die we altijd vinden dankzij onze persoonlijke aanpak en door te luisteren naar onze klanten. Door steeds maar meer kennis op het vlak van salarisverwerking en arbeidsrecht op te doen. Door onze processen simpel te houden en voortdurend te verbeteren. En last but not least, door onze diensten te leveren tegen eerlijke, concurrerende tarieven.

Peter van Heerbeek

Binnen Blue Services ben ik werkzaam op de backoffice en  communiceer ik met onze klanten over inschrijvingen, arbeidsovereenkomsten, loonberekeningen en de facturatie. Zowel medewerkers als de klanten zelf kunnen bij mij terecht met vragen.

Piet Hein Niessink

Mijn naam is Piet Hein. Binnen Blue Services ben ik verantwoordelijk voor verkoop en relatiemanagement. Ik vind het belangrijk om onze klanten en prospects verder te helpen met hun vragen op het gebied van wet- en regelgeving, arbeidsovereenkomsten, ET-uitruil en arbeidsrecht.

Robert Jongman

Ik ben Robert, ik hou me binnen Blue Services voornamelijk bezig met de financiële administratie, de controle op de loonadministratie en de administratieve klantencontacten, zoals facturatie etc. Ik vind de zin “afspraak is afspraak” niet zomaar goed klinken, maar kom dit ook na en verwacht dit ook van een ander.

Doris Goelen

Mijn naam is Doris. Ik ben graag met cijfers en administratie bezig, daarom richt ik me bij Blue Services met plezier op de urenverwerking en de loonverwerking. Wanneer je vragen hebt over je uren of je salaris kan je steeds telefonisch of per mail bij me terecht voor een antwoord.

Samantha Homringhausen

Ik ben degene die zich voornamelijk bezighoudt met de inschrijvingen en de dossiers van de medewerkers. Mijn naam is Samantha. Uiteraard kan je bij mij ook terecht voor allerhande vragen over alles wat te maken heeft met jouw werk.

Tijd om kennis te maken?

Neem even contact op! Vinden we leuk.